ФОРУМ про просування сайтів

ФОРУМ про просування сайтів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 19.06.2026 - 14:24:21
Сторінки:  1  

Клінкер під стиль будинку — як вибирали ви?

АвторПовідомлення

J0k3r28

Експерт

Статистика:

Вибираю клінкерну плитку для свого будинку в стилі модерну, і я в розгубленості з кольорами. Я читав, що світлі плитки для модерну краще підходять, але я боюся, що вони дуже швидко забруднюються. Хто вже робив подібні вибори — як у вас вийшло?

----------------------------------------
Умников много - умных мало.
Повідомлення # 1 17.06.26 - 22:11:47
RE: Клінкер під стиль будинку — як вибирали ви?

Виталий72

Експерт

Статистика:

Цитата:
Вибираю клінкерну плитку для свого будинку в стилі модерну, і я в розгубленості з кольорами. Я читав, що світлі плитки для модерну краще підходять, але я боюся, що вони дуже швидко забруднюються. Хто вже робив подібні вибори — як у вас вийшло?
Світлі кольори дійсно краще підкреслюють ліній модерну, особливо якщо у вас геометричні форми на фасаді. Але щодо забруднення — це правда лише наполовину. Все залежить від кліматичних умов вашого регіону. Якщо у вас часто іде дощ, світлі плитки дійсно потребують більше уваги. Альтернатива — обирати світлі відтінки з легким сіруватим підтоном, вони менше показують забруднення. Або комбінуйте: темний цоколь унизу, світлі плитки вище. Це й виглядає гарно, й практично.

Повідомлення # 2 17.06.26 - 22:47:10

Taliy.T

Експерт

Статистика:

Я робив фасад свого будинку в сучасному стилі, і почав світлими плитками, потім переробив. На досвіді можу сказати, що світлі плитки для модерну реально виглядають красиво, але моя родина постійно жартувала з приводу забруднення. Всі рекомендації стосовно вибору клінкеру під стиль я знайшов у цьому матеріалі: https://royalfasade.ua/iak-pidibraty-klinkernu-fasadnu-plytku-pid-arkhitekturnyj-styl-vashoho-budynku/. Там детально розбирається, які кольори краще для якого стилю, і я дійсно усвідомив, що теплий сірий або світлий беж — компроміс між модерном і практичністю.

Повідомлення # 3 17.06.26 - 23:37:30
Допомога батькам з військовою пенсією : Попередня темаНаступна тема: Ремінці для смарт-годинника
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 8.9.9