Освітлення кухні правильно ☀️ ФОРУМ
ФОРУМ про просування сайтів

ФОРУМ про просування сайтів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 23.11.2025 - 15:49:09
Сторінки:  1  

Освітлення кухні правильно

АвторПовідомлення

81Natalka81

Експерт

Статистика:

Шукаю поради щодо освітлення кухні. Площа 12 кв.м, є робоча зона та обідня. Хочу встановити стельові світильники, але не знаю, як правильно розподілити світло. Які варіанти будуть найкращими?

----------------------------------------
Торты, маффины, свадебные караваи на заказ
Повідомлення # 1 18.08.25 - 11:34:13
RE: Освітлення кухні правильно

iraK

Експерт

Статистика:

На кухні важливо мати різні типи освітлення. Для робочої зони обов'язково потрібно яскраве функціональне світло - точкові світильники над стільницею. Для обідньої зони можна використати м'якше освітлення - підвісні світильники або світлодіодні панелі. Загальне освітлення краще зробити за допомогою кількох вбудованих світильників рівномірно по всій стелі.

Повідомлення # 2 18.08.25 - 12:17:23

GallaGallin

Експерт

Статистика:

У мене подібна кухня і я вирішив це питання комплексно. Встановив 6 точкових світильників по всій стелі для загального освітлення, над робочою поверхнею додав спеціальні LED стрічки під шафками, а над обіднім столом повісив стильний підвісний світильник. Така схема дає можливість регулювати освітлення залежно від потреб. Всі світильники купував тут стельові світильники - якість відмінна, а консультанти допомогли з вибором.

Повідомлення # 3 18.08.25 - 12:37:21
Наступна тема: Узгодження перепланування квартири
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 8.9.9