Поставити брекет-систему на зуби ☀️ ФОРУМ
ФОРУМ про просування сайтів

ФОРУМ про просування сайтів

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 23.11.2025 - 15:35:08
Сторінки:  1  

Поставити брекет-систему на зуби

АвторПовідомлення

taychonok

Експерт

Статистика:

Доброго дня! Хтось ставив лінгвальні брекети? Які ваші враження, і чи сильно вони заважають розмовляти?

----------------------------------------
ПРОДАМ БРИТАНСКИХ ВИСЛОУХИХ КОТЯТ (своих)
Повідомлення # 1 02.08.25 - 04:24:27
RE: Поставити брекет-систему на зуби

VikaS

Експерт

Статистика:

Привіт! У мене були лінгвальні брекети. Вони повністю непомітні, бо кріпляться зі внутрішньої сторони зубів. Перший час вони заважають, і дикція може трохи змінитися, але потім я звикла. Це хороший варіант для тих, хто хоче естетику.

Авторские изделия из кожи и меха. Пошив Верхней одежды и Легкого платья. http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=187959
Повідомлення # 2 02.08.25 - 04:56:25

ladydg87

Експерт

Статистика:

Згодна, з лінгвальними брекетами звикання довше, але результат того вартий. Вони можуть натирати язик, тому потрібно використовувати спеціальний віск. Але їхня головна перевага — це абсолютна непомітність. Тут можна подивитися, як вони виглядають, і почитати про їх особливості: https://sdental.com.ua/service/orthodontics/ustanovka-breketov

Запись: VK, Instagram. Viber, WhatsUp 067 568 22 17ВСЕ ВИДЫ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ВИЗАЖА, ОБУЧЕНИЕ у топового бьюти-влоггера
Повідомлення # 3 02.08.25 - 05:50:54
Фраголино фризантино : Попередня темаНаступна тема: Вибір обладнання для пластику
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 8.9.9